Standard de Liège en VOO verlengen hun samenwerking

13-07-21

Standard de Liège en VOO (Nethys-groep), officiële partner van de Rouches sinds 1999, zijn fier om de verlenging van hun samenwerking voor meerdere seizoenen aan te kondigen.

Een lang en mooi verhaal wordt verdergezet, want de operator is nu al meer dan 20 jaar verbonden aan onze voetbalclub…

Met veel enthousiasme hernieuwt VOO zijn sponsordeal. Zo blijven ze ook de komende seizoenen de “major partner” van de Luikse club. Het logo van de operator zal ook de komende seizoenen dus nog op de voorkant van de spelers-shirts te zien zijn.

 

Als hoofdsponsor van de club zal VOO nog steeds kunnen genieten van dezelfde voorwaarden en voordelen: visibiliteit in het stadion, tickets voor VOO-klanten, toegang tot de loges en business seats.

 

Cristina ZANCHI, CCO VOO : « De hel van Sclessin, de unieke sfeer die bij Standard heerst en het entertainment dat de club onze klanten biedt, zijn essentiële elementen voor ons. Als operator die verankerd is in Luik, was het hernieuwen van dit partnership vanzelfsprekend. De komende seizoenen willen we onze klanten blijven verwennen met bijzondere “rouche”-verrassingen en natuurlijk hopen we dat Standard de Liège zo ver mogelijk meegaat in de competitie ! »

 

Zoals elk jaar zal VOO actief deelnemen aan evenementen die de Club voor de supporters organiseert, zoals de ‘Fan Day’ bijvoorbeeld. VOO zal ook zorgen voor verschillende animaties tijdens het seizoen en partnerwedstrijden waarin ze de VOO-klanten van enkele uitzonderlijke privileges zullen laten genieten, zoals bv. het geven van de aftrap van een wedstrijd.

 

Alexandre GROSJEAN, CEO van Standard de Liège : « VOO is niet alleen onze hoofdpartner, maar ook de meest loyale sinds meer dan 20 jaar. We zijn dan ook enorm trots om een vervolg te breien aan dit mooie verhaal van liefde en wederzijds respect tussen 2 entiteiten die dezelfde waarden delen en de permanente wens hebben om hun abonnees een unieke en niet te evenaren ervaring aan te bieden ! »

 

VOO is ook verheugd om de Standard de Liège Foundation te ondersteunen. De Foundation helpt kwetsbare, behoeftige, zieke of gehandicapte mensen uit de community van Standardfans, inwoners van Sclessin en over het algemeen inwoners uit de Luikse agglomeratie.

 

Over VOO :

VOO, aanbieder van entertainmentdiensten en communicatie-oplossingen, is actief in Wallonië en Brussel en biedt ultrasnel internet (tot 1000 Mbps), digitale tv en vaste & mobiele telefonie aan. Dankzij de kwaliteit van zijn hybride netwerk, laat VOO zijn klanten genieten van een unieke entertainment- en connectiviteitservaring, eenvoudig en aangepast aan hun gebruik.