Standard de Liège - FK Zeljeznicar LIVE op onze website

28-07-15

Na de vriendschappelijke wedstrijd tegen SC Heerenveen in januari 2015 en de persconferentie ter gelegenheid van de verkoop van de club in juni, gaat onze club verder op het elan van de online LIVE-uitzendingen. Zo kunnen we unieke momenten blijven delen met onze supporters!

Deze keer zullen we in alle exclusiviteit de 3e voorronde van de Europa League (donderdag om 20u30) live uitzenden via www.standard.be.

Komende dopnderdag 30 juli om 20u30, ontvangen de Rouches de Bosnische ploeg FKŽeljezničar.

Deze wedstrijd zal door geen enkel Belgisch of buitenlands TV-kanaal worden uitgezonden en zal uitsluitend te zien zijn op onze website.

Een uitgelezen kans voor onze supporters die niet naar het stadion kunnen komen donderdag en zo de match kunnen volgen vanop vakantie, alleen, met de familie of met vrienden.

Bob CLAES (Algemeen Directeur) : “ In onze zoektocht naar continuë innovatie, hebben we het initiatief genomen om deze livestream aan te bieden via onze site. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om de LIVE-evenementen aan te bieden aan ons ruime publiek, in België, maar ook buiten de landsgrenzen. Onze club heeft sinds begin dit jaar al bewezen dat ze live-evenementen op een professionele manier kan aanbieden en het is de bedoeling om deze positie te versterken. We willen dan ook graag voorloper blijven op dit vlak en we zijn blij dat de supporters die niet de mogelijkheid hebben om de ploeg live te steunen, zo toch de wedstrijd kunnen bijwonen, zij het dan wel virtueel! "