Standard de Liège - OGC Nice nu zondag op de Fandag van de Rouches

15-07-19

Zoals jullie wellicht al weten zal er op zondag 21 juli om 15u een oefenmatch plaatsvinden op Sclessin tussen Standard de Liège en OGC Nice, in het kader van de Fandag van de Rouches.

 

De toegang voor deze match zal gratis zijn voor abonnees en voor niet-abonnees zal een ticket 5 € kosten.

Iedereen zal zich tot de ticketingdienst moeten wenden om een ticket aan te schaffen voor de match (abonnees en niet-abonnees).

Tickets zijn momenteel te koop voor niet-abonnees en zullen gratis uitgedeeld worden op de ticketingdienst aan abonnees van het seizoen 2019-2020 tot aan de dag van de match volgens de gebruikelijke openingsuren (van dinsdag tot vrijdag tussen 10u en 18u en zaterdag van 10u tot 16u).

Het is ook mogelijk om uw ticket aan te schaffen de dag van de match vanaf 11u30 op de dienst ticketing van Tribune 2.

 

OPGELET : Niet het volledige stadion zal open zijn ! U zal de mogelijkheid hebben om een blok te kiezen in T2, T3 (enkel D-E-F 3) en T4 (enkel T4) als u uw ticket komt afhalen op de ticketingdienst.

 

Abonnees voor het seizoen 2019-2020 zullen gratis hun ticket kunnen afhalen op de dienst ticketing op vertoon van hun nieuw abonnement ! Als ze dit nog niet ontvangen hebben van hun supportersclub volstaat het om het abonnement van vorig seizoen mee te brengen. Nadien zullen we in het systeem kijken of u geregistreerd bent voor het nieuwe seizoen.