Standard de Liège - Rangers FC : TICKETING

19-10-20

Op donderdag 22 oktober zal onze eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League plaatsvinden op Sclessin. Daarin zullen we het opnemen tegen het Schotse Rangers FC (aftrap om 18u55).

Na overleg met de stad Luik, de afdeling infectieziekten van het “CHU de Liège” en de minister van Sport mogen we een beperkt aantal supporters ontvangen om onze spelers naar de overwinning te stuwen.

Dit aantal zal uiteraard opnieuw bekeken worden na elke Europese thuiswedstrijd in functie van de evolutie van de gezondheidssituatie. Hierdoor moeten we het match per match gaan bekijken.

Er zal dus een ticketverkoop plaatsvinden voor deze match.

De prijzen werden vastgelegd in samenspraak met de Raad van Bestuur van “La Famille des Rouches”.

 

-> prijzentabel

 

Belangrijke verduidelijking :  als de match uiteindelijk toch achter gesloten deuren zou moeten plaatsvinden door de evolutie van de gezondheidssituatie van nu tot aan de wedstrijd, zullen de fans die een ticket gekocht hebben integraal terugbetaald worden binnen de 30 dagen na de datum van de match.

 

Aankoopprocedure :

 /!\ Ook de leden van een supportersclub moeten deze procedure volgen zonder via hun club te passeren.

Praktisch gezien zal elke abonnee van het seizoen 2020-2021 (als hij nu lid is van een supportersclub of niet) tijdens een voorrangsperiode zijn plaats kunnen reserveren voor de match tegen Rangers FC (donderdag 22/10 om 18u55).

Deze voorrangsperiode zal plaatsvinden van donderdag 15/10 om 20u tot zondag 18/10 middernacht. Eenmaal deze datum verstreken is en als er nog tickets zijn, zal er een vrije verkoop van start gaan op maandag 19/10 om 9u voor alle supporters met een RED CARD.

 

Het online ticketingsysteem op onze website zal dienen als registratieplatform voor deze ticketverkoop :

 

1) Ga naar het ticketing portal : http://standard.tickethour.be

 

2) Log in

 

3) Selecteer de wedstrijd

 

4) U zal het stadionplan te zien krijgen.

 

5) Selecteer het vak waarin u tickets wenst te kopen (alle vakken zullen open zijn voor alle abonnees).

 

6) U zal de mogelijkheid hebben om maximaal 4 plaatsen te reserveren (legale maximum van een sociale bubbel).

In functie van de grootte van de bubbels en de afstand tussen de verschillende bubbels, zal het systeem automatisch plaatsen toekennen.

/!\ De reservatie gebeurt per sociale bubbel ! Als de abonnees uit dezelfde bubbel het proces individueel uitvoeren, zal het systeem dit opvatten als aparte bubbels en de abonnees niet naast elkaar kunnen plaatsen.

Voorbeeld : Als Axel en Marouane individueel reserveren, zal het systeem dit opnemen als 2 aparte bubbels van 1 persoon en het zitje tussen hen niet toewijzen. Axel moet dus de reservatie maken voor hem én Marouane zodanig dat het systeem begrijpt dat ze tot dezelfde bubbel behoren.

 

7) Van zodra de reservatie afgerond is, zal u een bevestigingsmail ontvangen met uw tickets die u zal moeten afprinten om het stadion binnen te kunnen de dag van de wedstrijd. Let er bij het afdrukken op dat de barcode en uw vak, rij en plaats goed zichtbaar zijn.

 

8) Enkele dagen voor uw komst naar het stadion zal u een tweede e-mail ontvangen waarin alle gezondheidsregels en de praktische modaliteiten m.b.t. de toegankelijkheid in en rond het stadion verder uitgelegd worden. Opgelet: check zeker uw SPAM-mailbox als u geen mail hebt ontvangen in uw inbox. Er zullen bijkomende ingangen zijn en specifieke looprichtingen zullen aangegeven worden om jullie in alle veiligheid te kunnen ontvangen. Gelieve alle informatie uit de mail grondig door te nemen vooraleer u naar het stadion afzakt.

 

De bars zullen gesloten blijven, maar er zal wel een service voorzien worden in de tribunes zodanig dat u toch uw dorst kan lessen dankzij het Cashless betalingssysteem.

/!\ Het Cashless systeem blijft dus geldig. Vergeet zeker niet om uw Gold Card/Red Card te herladen via de app of de site vooraleer u naar Sclessin afzakt, want door de gezondheidsmaatregelen kunnen we de fysieke laadpunten niet openen : https://cashless.standard.be/TopUp

 

/!\ Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan binnen de bevolking, werd er een rookverbod opgelegd in de verschillende stadia in België. Deze beslissing zal vanaf nu dus van kracht zijn voor de wedstrijden van Standard.

 

De parkeerhouders zullen toegang hebben tot hun parking.

 

Aan de abonnees die recent zijn teruggekeerd uit een rode zone (zoals opgelegd door het Ministerie van Buitenlandse zaken: https://diplomatie.belgium.be/nl) wordt er gevraagd om in geen geval naar het stadion te komen en de regels van de overheid nauwgezet op te volgen in de strijd tegen de verspreiding van COVID-19. Ook abonnees die in een Belgische stad of regio wonen die als een rode zone wordt beschouwd door de overheid, zullen geen toegang krijgen tot het stadion.

 

Ondanks de uitzonderlijke situatie die we allemaal ondergaan, zijn we blij om jullie opnieuw te mogen ontvangen tijdens Europese matchen in de Hel van Sclessin. Laten we meer dan ooit solidair zijn. De club heeft jullie nodig en de ploeg heeft jullie steun nodig om hen aan de overwinning te helpen !