Standard - Hertha Berlijn op Sclessin op 21/07

11-07-23

Als afsluiter van de voorbereiding zullen de Rouches het een week voor de aanvang van de competitie opnemen tegen Hertha Berlijn op Sclessin. De wedstrijd zal plaatsvinden op de nationale feestdag op 21 juli, om 18u (de poorten van ons stadion zullen om 16u30 geopend worden).

Tickets voor deze wedstrijd zullen vanaf donderdag 13 juli om 9u verkrijgbaar zijn, ofwel op de ticketingdienst van het stadion van Sclessin, ofwel op ons online platform (op voorwaarde dat u al geregistreerd bent of dat u eerst een account aanmaakt).

 

1) Abonnee voor het seizoen 2023-2024 : gratis toegang, maar u hebt wel een (e-)ticket nodig om binnen te kunnen in het stadion.

We raden onze abonnees aan om vroeg naar het stadion te komen om eventuele wachtrijen te vermijden.

1 ticket per abonnee :

-> mogelijkheid om een ticket te selecteren (niet per se op de plaats van uw abonnement omdat niet alle vakken open zullen zijn) op ons online platform.

-> mogelijkheid om naar de ticketingdienst op Sclessin te komen om er op vertoon van uw abonnement een ticket te krijgen.

Voor beide mogelijkheden kan u vanaf nu donderdag 13 juli om 9u bij ons terecht.

De beschikbare tickets zijn te vinden op de benedenverdieping van tribune 1 en tribune 2.

De vakken DEF3 en E4 zullen alleen open zijn voor de animatiegroepen en voor abonnees uit deze vakken. Zij zullen tot 19 juli (12u) voorrang hebben voor hun plaats.

Als u abonnee bent via een supportersclub, mag u uw ticket regelen via hen, maar dit kan ook via ons online platform.

Abonnees die over een parkeerkaart beschikken (C/E/JAC/Encore) voor het seizoen 2023-2024 zullen ook toegang hebben tot hun parking.

De parking Distri-Mosan zal echter wel nog niet toegankelijk zijn op 21/07.

 

2) Geen abonnee voor het seizoen 2023-2024 : ticket aan 5 euro.

1 ticket per persoon.

Deze tickets zullen dus te koop zijn op ons online platform (op voorwaarde dat u al geregistreerd bent of dat u eerst een account aanmaakt) en de ticketingdienst van ons stadion vanaf donderdag 13 juli om 9u en dit tot aan de aftrap van de wedstrijd. De loketten zullen op de dag van de wedstrijd opengaan om 15u (op de Fan Day zullen er geen tickets verkocht worden).

 

3) Voor de supporters van Hertha Berlijn : ticket aan 5 euro.

Ons stadion zal toegankelijk zijn voor hen via onze parking D. Er zal ginds ook een loket open zijn vanaf 16u30.

 

 

 

Hertha