Standard - KRC Genk en Standard - Antwerp FC : TICKETING

23-07-21

Op vrijdag 23 juli om 20u45 ontvangen de Rouches KRC Genk op Sclessin. Op zondag 8 augustus om 13u30 komt Royal Antwerp FC op bezoek (opening van het stadion 1u30 vóór de aftrap).

Gezien het feit dat er nog steeds gezondheidsmaatregelen van kracht zijn, zullen de eerste 2 thuiswedstrijden van het seizoen 2021-2022 met een beperkt publiek plaatsvinden.

 

De maximumcapaciteit die toegelaten is, is 1/3 van de stadioncapaciteit.

Elk compartiment mag maximum 2500 personen bevatten (met aparte ingangen en zonder elkaar te kruisen).

De bubbel van 8 zal gerespecteerd moeten worden.

Het dragen van een mondmasker in het stadion is verplicht (behalve als u op uw plaats zit) en er zal “social distancing” zijn tussen de bubbels.

De uitsupporters zullen niet toegelaten zijn.

 

Praktisch gezien zullen de abonnees van het seizoen 2021-2022 (leden van een supportersclub of niet-leden) kunnen genieten van een voorrangsperiode om voor één van de twee wedstrijden een plaats te reserveren in hun prijscategorie.

Deze voorrangsperiode zal op zaterdag 10 juli (om 10u) van start gaan en loopt af op donderdag 15 juli.

Als er vanaf zaterdag 17 juli nog plaatsen beschikbaar zijn in de oorspronkelijk voorziene quote voor elke match (1/3 van de stadioncapaciteit) zullen de abonnees de mogelijkheid krijgen om ook een ticket te reserveren in hun prijscategorie voor de wedstrijd die ze aanvankelijk niet hadden gekozen.

 

Het online ticketingplatform op onze website zal gebruikt worden voor de ticketreservatie:

1) Ga naar het ticketing-platform : http://standard.tickethour.be  

2) Log-in.

3) Klik op de match.

4) U zal toegang krijgen tot het stadionplan

5) U zal de mogelijkheid hebben om maximaal 8 plaatsen te reserveren (legale maximum van een sociale bubbel) in uw vak of in een ander vak van dezelfde groep. Als een vak volzet is, zal het niet meer mogelijk zijn om een plaats te reserveren in dat vak. De andere vakken van dezelfde groep waar er wel nog plaatsen zijn, blijven toegankelijk.

 

groep

 

Voorbeeld : Arnaud, abonnee in B2, heeft de mogelijkheid om een plaats te reserveren in B2. Als vak B2 volzet is, zal Arnaud een plaats kunnen reserveren in een ander vak van groep B, in dit geval: de vakken Q1, R1, S1 of C2.

6) Van zodra het vak geselecteerd is, zal de abonnee de mogelijkheid krijgen om maximaal 8 plaatsen te reserveren a.d.h.v. zijn abonnementsnummer (« Cus : 123456789 » op de voorkant van uw abonnement) en dat van de 7 andere personen die ook abonnee moeten zijn in een vak van dezelfde groep.

Voorbeeld : Nicolas reserveert zijn plaatsen in H2 voor zijn vriend Hugo en zichzelf. Hij geeft dus zijn Cus-nummer in in het voorziene vak van groep D. Hij valideert zijn code en doet hetzelfde voor zijn vriend Hugo.

/!\ De abonnee kiest het vak, maar zal uiteindelijk niet op de plaats zitten die staat aangegeven op zijn abonnement. Afhankelijk van de grootte van de bubbels en de afstand die wordt toegestaan tussen de bubbels, zal het systeem automatisch plaatsen toewijzen.

/!\ De reservatie gebeurt per sociale bubbel ! Als de abonnees uit dezelfde bubbel het proces individueel uitvoeren, zal het systeem dit opvatten als aparte bubbels en de abonnees niet naast elkaar kunnen plaatsen.

Voorbeeld : Als Axel en Marouane individueel reserveren, zal het systeem dit opnemen als 2 aparte bubbels van 1 persoon en het zitje tussen hen niet toewijzen. Axel moet dus de reservatie maken voor hem én Marouane (door de 2 ID-nummers in te geven) zodanig dat het systeem begrijpt dat ze tot dezelfde bubbel behoren.

/!\ De fans die meerdere abonnementen op hun naam hebben, moeten het volgende doen : het cijfer 1 toevoegen na de 9 “Cus”-cijfers voor de eerste gekozen plaats, het cijfer 2 toevoegen voor de tweede plaats…

Voorbeeld : 1234567891 voor de eerste plaats, 1234567892 voor de tweede plaats …

7) Van zodra de reservatie afgerond is, zal u een bevestigingsmail ontvangen met uw tickets die u zal moeten afprinten om het stadion binnen te kunnen de dag van de wedstrijd. Check bij het afdrukken altijd goed als de barcode en uw vak, rij en plaats leesbaar zijn.

/!\ De Pro League heeft een rookverbod opgelegd voor alle wedstrijden in D1A, D1B en de Beker van België. Deze beslissing zal dus van toepassing zijn tijdens de wedstrijden van Standard de Liège.

De bars en foodtrucks zullen open zijn. Om samenscholingen te vermijden zal er een “take away”-formule gehanteerd worden (consumptie enkel als u neerzit op uw zitje).

/!\ Het Cashless systeem blijft geldig. Vergeet zeker niet om uw Gold Card/Red Card te herladen via de app of de site vooraleer u naar Sclessin afzakt, want door de gezondheidsmaatregelen kunnen we de fysieke laadpunten nog niet openen: https://cashless.standard.be/TopUp

De parkeerhouders zullen toegang hebben tot hun parking.

De fanshops in T1 en T2 zullen enkel na de match open en voor iedereen toegankelijk zijn (van 22u30 tot 00u30 op 23 juli tegen Genk en van 15u tot 17u op 8 augustus tegen Antwerp). Vergeet niet dat u als abonnee 10% korting hebt op de producten van de e-shop en de Fanshops in het stadion. U hoeft enkel uw abonnement te tonen (of online uw abonnementsnummer in te geven) !