Standard - Union : praktische info

10-11-22

Op zondag 13 november om 16u ontvangen de Rouches Union Saint-Gilloise op Sclessin.

Hierbij alle praktische info m.b.t. deze topwedstrijd, de laatste voor de lange WK-break.

 

Ticketing :

De match is uitverkocht. Bedankt voor jullie ongelofelijke steun !

U kan daarentegen wel nog een mini-abonnement aanschaffen om niks te missen van het 2e deel van de reguliere competitie van de Rouches op Sclessin : alle info hier !

Onze loketten in tribune 2 zullen trouwens open zijn na de wedstrijd zondag, u kan dus van de wedstrijd gebruik maken om uw mini-abonnementen aan te kopen !

 

Opening van het stadion :

De verschillende ingangen van ons stadion zullen open gaan om 14u30 (1u30 voor de aftrap van de match).

Er wordt sterk aangeraden om vroeg naar het stadion te komen !

 

Mobiliteit :

Er zijn momenteel grote werken aan de gang rond het stadion. Hierdoor zullen er heel wat mobiliteits- en parkeerproblemen zijn.

Gelieve dus de instructies en de signalisatie ter plaatse op te volgen.

Supportersbussen van Standard :

De bussen mogen niet meer geparkeerd worden langs parking C (parking “terril”) zoals in het verleden.

Zowel als u van Jemeppe, Luik of Boncelles (N63) komt zullen de bussen naar de “quai la Meuse” (N617) moeten rijden via de “rue de la Barge” om zich naar de parkeerzone te begeven (zie plan).

Gelieve de instructies van de polities te volgen van zodra u in de “rue de la Barge” komt.

Persoonlijke voertuigen :

Met uitzondering van de parkeerhouders, moeten de supporters die naar het stadion komen met hun auto absoluut de directe straten rond het stadion vermijden. Deze zullen nl. zeer moeilijk toegankelijk zijn en de parkeermogelijkheden zullen nagenoeg onbestaande zijn.

De rue de la Centrale zal enkel toegankelijk zijn via de quai Vercour en enkel voor parkeerhouders waarvan hun parkeerplaats zich in de straat bevindt (parkings A, E, F, I, P en Z).

De rue Ernest Solvay is een eenrichtingstraat vanuit Luik. Tussen de « rue de la Barge » en het kruispunt met de N63 vanop de brug van Ougrée zullen enkel parkeerhouders van de parkings C of JAC doorgelaten worden (zie plan).

 

Fanshops :

Onze Fanshops in T1 en T2 zullen open zijn vanaf 14u30, voor de match en tijdens de match voor de supporters uit T1 en T2 / na de match voor iedereen !

Ontdek onze speciale "Noir, jaune, ROUCHE"-collectie om ons land te steunen zondag de club van ons hart te vergeten  : Belg, maar vooral Rouche !

 

Cashless :

Bereid uw komst naar Sclessin voor en denk eraan om op voorhand uw member card op te laden (Gold Card of Red Card) op onze website of via de mobiele app van Standard de Liège ! Zo kan u in het stadion direct uw snacks en drankjes aankopen.

OPGELET : nieuwe abonnementen (Gold Card) 2022-2023 !

- De saldo’s van de bedragen die op de oude kaarten van het seizoen 21-22 stonden, werden overgezet naar de nieuwe kaarten van het seizoen 22-23.

- Wees aandachtig en gebruik het nummer van de juiste Member Card in de App. Het oude nummer werd gedesactiveerd.