Ticketing : algemene informatie

25-07-17

De vrije abonnementenverkoop is vandaag van start gegaan (18 juli).

Alle stadionzitjes die niet werden aangekocht zijn nu beschikbaar.

 

Hierbij wat essentiële info m.b.t. de nieuwe abonnementencampagne:

• U moet officieel lid worden van Standard de Liège om u te kunnen (her)abonneren voor het seizoen 2017-2018 (klik op de volgende link om meer te weten te komen over de Member Card).

• Om u te abonneren moet u verplicht uw identiteitskaart voorleggen (geen kopie).

• De abonnementsprijzen zijn dezelfde als tijdens het seizoen 2016/2017 -> klik op de volgende link om de prijzentabel te raadplegen !

• De studentenprijs is geldig voor studenten tussen 19 en 23 jaar.

• U kan uw abonnement aankopen op de ticketingdienst van het stadion van Sclessin van dinsdag tot en met vrijdag (10u-18u) en op zaterdag (10u-16u).

• De online verkoop begint op 25 juli. Klik op deze link om via ons online platform een abonnement aan te schaffen ! Om u aan te melden op het platform, zal u uw wachtwoord moeten opvragen a.d.h.v. uw opgegeven e-mailadres (bij de inschrijving voor de member card). Dit kunt u doen door op het platform « Paswoord vergeten ? Druk hier » te drukken. Na het invoeren van uw e-mailadres zal u een mail ontvangen met de te volgen stappen.

Opgelet: aanvragen via mail, fax of telefonisch zullen vanaf nu niet meer behandeld worden.

ticketing.gif

 

Herabonnering :

De abonnee die lid is van een supportersclub, zijn abonnement wenst te verlengen tijdens de vrije verkoop en van het voordeeltarief wil genieten moet zich verplicht wenden tot de verantwoordelijke van zijn supportersclub voor zijn reservatie.

Alle andere abonnees van het seizoen 2016-2017 zullen een bezoekje moeten brengen aan de ticketingdienst.

De abonnee (lid van een supportersclub en nog geen lid) zal er evenwel rekening mee moeten houden dat zijn plaats niet meer beschikbaar kan zijn.

In dat geval zal de club een nieuwe plaats zoeken in functie van de beschikbaarheid en naargelang de voorkeur van de abonnee.

 

Vragen ?

De dienst ticketing blijft tot uw dienst voor alle informatie die u nodig acht.

We kijken ernaar uit om jullie volgend seizoen talrijk te mogen blijven verwelkomen en we danken jullie nu al voor de trouw aan onze kleuren.

Tot binnenkort in de Hel van Sclessin !

 

Dienst Ticketing :

Rue Ernest Solvay, 4000 Luik

Tel : 04/229 98 98

Fax : 04/229 52 49

billetterie@standard.be

Rekeningnummer : 240-0465000-83 (IBAN: BE14 2400 4650 0083 / BIC: GEBABEBB)