Ticketing Playoffs 2

21-03-16

Zoals we jullie deze week al aankondigden, zullen onze abonnees de 3 thuismatchen in onze poule van play-off 2 gratis mogen bijwonen.

Klik op de volgende link om de kalender van play-off 2 te raadplegen!

 

De voorrangsperiode voor abonnees zal van start gaan op vrijdag 18 maart en zal eindigen op zaterdag 26 maart.

Eenmaal die termijn gepasseerd is, zullen dezelfde tarieven gelden als die voor de niet-abonnees.

U zal dus gratis uw abonnement kunnen verlengen tijdens de opgegeven periode via een nieuw online platform, ongeacht het feit u een onafhankelijk abonnee bent of aangesloten bent bij een supportersclub.

Het abonnementop naam van een bedrijf zal daarentegen niet verlengd kunnen worden via het online platform. Bedankt om in dat geval contact op te nemen met de ticketingdienst of uw supportersclub.

Belangrijke verduidelijkingen :

1. Om toegang te hebben tot dit nieuw platform om abonnementen te verlengen MOET de abonnee zich eerst kenbaar maken en een account aanmaken.

2. Daarna zal hij een bevestigingsmail ontvangen (op het opgegeven e-mailadres). Het account zal definitief gevalideerd worden 10 minuten na de ontvangst van de mail.

3. Als de abonnee al een online account heeft, zal hij/zij direct toegang hebben tot het platform om abonnementen te verlengen met zijn inloggegevens.

OPGELET : de abonnee moet zich online registreren met de (identiteits)gegevens die al gelinkt zijn aan zijn abonnement. Als die gegevens afwijken, dan zal het systeem uw toegang tot het online platform weigeren. WEES dus waakzaam als u zich registreert.

Klik eerst op de volgende link om uw account aan te maken.

Klik vervolgends op deze link om door te gaan naar het platform om uw abonnement te verlengen.

 

Voor de niet-abonnees zullen er, naargelang de beschikbaarheid, mini-abonnementen te koop zijn vanaf vrijdag 18 maart.

Tarieven voor de mini-abonnementen (3 matchen) :

Volwassene : 30 euro

Kind (- 12 jaar), Junior (12-18 jaar), Student (19-23 jaar) en Senior (60+) : 15 euro

U kan tickets aankopen door : 

-         Rechtstreeks naar de dienst Ticketing van het stadion te komen.

-         Per post, per fax (04/229.52.49) of per mail (billetterie@standard.be) uw betalingsbevestiging op onze rekening 240-0465000-83 (IBAN BE14 2400 4650 0083 / BIC: GEBABEBB) door te sturen met een kopie van minstens één identiteitskaart voor maximum 50 tickets en alle identiteitskaarten voor de tickets van een verminderd tarief (+ adres, gsm-nummer en e-mailadres).

Als u 6 € voor de verzendingskosten toevoegt aan uw bestelling, dan zullen de tickets opgestuurd worden per aangetekende post, als de termijn het toelaat. U kan uw tickets ook de dag van de match afhalen aan het loket van de betreffende tribune.

 

Om te onthouden :

De vrije verkoop voor de vrijgekomen plaatsen van de abonnees zal op dinsdag 29 maart starten.

Er zullen pas losse tickets verkocht worden vanaf de dag die volgt op de 1e thuismatch.