Ticketing voor Standard - K. Lyra-Lierse (Croky Cup)

27-09-24

Op woensdag 30 oktober om 20u30 ontvangt Standard K. Lyra-Lierse (1e nationale – VV) op Sclessin in het kader van de 1/16e finale van de Croky Cup.

 

Voorrang voor abonnees (en voorverkoop voor RSCL+ leden) vanaf woensdag 2 oktober om 10u, op ons online platform of op de ticketingdienst van ons stadion tijdens de gebruikelijke openingsuren (woensdag en vrijdag van 10u tot 18u en zaterdag van 10u tot 16u).

Hou er rekening mee dat deze prioriteit niet automatisch toegang geeft tot dezelfde plaatsen als in de competitie aangezien niet alle vakken open zijn. Hierbij degene die wel open zijn :

- tribune 1, vakken A1 tot N1.

- tribune 2, vakken A2 tot D2.

- tribune 3, vakken D3 tot F3.

- tribune 4, vak E4.

 

De vrije verkoop voor iedereen zal van start gaan op woensdag 9 oktober om 10u, op ons online platform of op de ticketingdienst van ons stadion tijdens de gebruikelijke openingsuren (woensdag en vrijdag van 10u tot 18u en zaterdag van 10u tot 16u).

 

Tarieven : 

- 5 euro voor abonnees (ouder dan 12 jaar).

- 10 euro voor niet-abonnees (ouder dan 12 jaar).

- Gratis voor - 12-jarigen (herfstvakantie en Halloween) en mensen met een beperkte mobiliteit (Opgelet : een ticket is vereist om binnen te kunnen gaan in het stadion, u kan dit verkrijgen op de ticketingdienst van ons stadion of op ons online platform).

 

De parkeerkaarten zullen simpelweg geactiveerd worden.