Ticketinginfo Europe Playoffs

14-03-24

De reguliere competitie zit er bijna op en nu we zeker zijn van onze deelname aan de Europe Playoffs, is het tijd om jullie te informeren over de ticketingmodaliteiten voor de wedstrijden op Sclessin.

Na de incidenten tijdens de Croky Cup-wedstrijd in Anderlecht, heeft de club beslist om niet in beroep te gaan tegen de opgelegde sanctie van 1 wedstrijd achter gesloten deuren. Dit wil dus zeggen dat onze eerste thuismatch in de playoffs zal plaatsvinden zonder supporters.

Wat de 4 andere wedstrijden betreft, kan u hieronder alle info terugvinden om onze ploeg te komen steunen.

Hierbij de prijzentabel !

Hierbij de kalender van Europe Playoffs ! 


EUROPE PLAYOFFS ABONNEMENTEN (2 FASES) :

 

1. Voorrang voor abonnees van de reguliere competitie (+ de mid-season mini-abonnementen) & niet-bezette plaatsen.

Terugbetaling : om onze abonnees te belonen voor hun loyaliteit dit seizoen heeft de club, in samenspraak met La Famille des Rouches, beslist om de abonnementen volledig terug te betalen door het abo-bedrag in de vorm van een cashless bedrag op de abonnementenkaart te storten (let op : u zal de cashless terugbetaling niet meer kunnen activeren na 2/04).

Tussen vrijdag 15 maart (vanaf 10u) en zondag 31 maart zal er eerst een voorrangsperiode zijn voor abonnees uit de reguliere competitie : via ons online platform of rechtstreeks op de ticketingdienst van ons stadion.

Uw abonnementskaart van de reguliere competitie zal geheractiveerd worden van zodra de betaling in orde is.

Door de reactivatie van de kaart (van de reguliere competitie) kan u niet van plaats veranderen : als u toch van zitje wil veranderen, zal het tarief voor “nieuwe abonnees” van toepassing zijn (maar pas op : er zal rekening gehouden worden met het bedrag van uw abonnement uit de reguliere competitie voor de storting op uw cashless kaart). Voorbeeld : als de abonnee in T3 ; A3 zat (25 €) maar hij van tribune en zitje wil veranderen naar T2 ; A2 tijdens de playoffs (60 €), zal het oorspronkelijke bedrag (25 €) toegevoegd worden aan zijn cashless saldo.

Parkings : De parkingabonnementen zullen ook tijdens de Playoffs geldig zijn.

OPGELET : abonnees die lid zijn via een supportersclub moeten contact opnemen met hun club voor abonnementskaart en parking.

Plaatsen die niet bezet waren door abonnees tijdens de reguliere competitie zijn nu (vanaf 15/03) al beschikbaar voor nieuwe PO-abonnees, op ons online platform en op de dienst ticketing in het stadion op vertoon van uw identiteitskaart.

 

2. Vrije verkoop.
De voorrangsperiode voor abonnees loopt tot 31/03 om middernacht. De vrije abonnementenverkoop voor de playoffs, voor de plaatsen die niet verlengd werden door abonnees van de reguliere competitie, zal van start gaan op woensdag 3 april. Deze tweede fase zal duren tot de 2e thuismatch van de playoffs (de eerste match waarbij het abonnement gebruikt zal kunnen worden).


losse ticketverkoop :
 

Informatie over de data en prijzen voor de losse ticketverkoop per match zal later gecommuniceerd worden.

 

 

Vragen en inlichtingen :
Ticketingdienst
Rue Ernest Solvay, 4000 Luik
billetterie@standard.be
Openingsuren : woensdag & vrijdag : 10u-18u / zaterdag : 10u à 16u.