« TOUS ENSEMBLE » in de Play-offs !

14-04-23

De Rouches verzekerden zich vrijdagavond van hun Play-off ticket.

Gezien de zeer krappe timing dit seizoen hebben we besloten om de verkoop van Play-off abonnementen te starten vanaf zaterdag 15 april om 10u, ook al zal er later nog meer info bijkomen (tegenstanders, kalender enz.). Dit omdat we nu al weten dat veel abonnees sowieso hun team zullen willen aanmoedigen in deze ultieme strijd om een Europees ticket.

Hierbij de prijzentabel !

 

DE ABONNEMENTENVERKOOP VOOR DE PLAY-OFFS WORDT OPGEDEELD IN 2 FASES :

 

1.  Voorrang voor abonnees van de reguliere competitie (+ de mini-abonnementen van het 2e deel van het seizoen) & niet-bezette plaatsen.

Tussen zaterdag 15 april (vanaf 10u) en zondag 23 april zal er eerst een voorrangsperiode zijn voor abonnees uit de reguliere competitie : via ons online platform of rechtstreeks op de ticketingdienst van ons stadion.

Uw abonnementskaart van de reguliere competitie zal gereactiveerd worden van zodra de betaling in orde is. U kan dus niet van plaats veranderen, gezien de reactivatie van de kaart (verlenging van de reguliere competitie) : als u toch van zitje wil veranderen, zal het tarief voor “nieuwe abonnees” van toepassing zijn.

Parkings : enkel de huidige parkeerkaarthouders kunnen hun parking verlengen, verder zijn er geen parkings meer te koop.

OPGELET : abonnees die lid zijn via een supportersclub moeten contact opnemen met hun club voor abonnementkaart en parking.

 

Plaatsen die niet bezet waren door abonnees tijdens de reguliere competitie zijn nu al beschikbaar voor nieuwe PO-abonnees, alleen via de dienst ticketing in het stadion met identiteitskaart. 

 

2.   Vrije verkoop.

Nadien zal er vanaf woensdag 26 april een vrije Play-off abonnementenverkoop zijn voor de plaatsen die niet verlengd werden door abonnees van de reguliere competitie. Meer informatie hieromtrent zal ten gepaste tijde volgen.

_______

 

De losse ticketverkoop per match zal pas van start gaan op de dag zelf van de 1e thuiswedstrijd in de Play-offs, in functie van de resterende zitjes die nog beschikbaar zijn.

 

Vragen en inlichtingen :

Ticketingdienst

Rue Ernest Solvay, 4000 Luik

billetterie@standard.be     

Openingsuren : van dinsdag tot vrijdag tussen 9u en 17u en zaterdag tussen 10u en 14u.

+32 (0)4 229 98 98 (enkel van dinsdag tot vrijdag tussen 13u30 en 17u)

 

Abo PO