Veiligheidsmaatregelen Standard de Liège - KAS Eupen

19-01-18

Op zaterdag 20 januari om 18u ontvangen de Rouches KAS Eupen.

Aangezien veiligheidsniveau 3 nog steeds van kracht is in het volledige land, zullen er tijdens deze match en de daaropvolgende match versterkte veiligheidsmaatregelen van toepassing zijn :

- Geen enkele zak zal toegelaten zijn in en rond het stadion;

- Er zullen systematisch controles plaatsvinden op de kledij van elke persoon (fouillering) die zich in de omgeving van het stadion bevindt. Iedereen die deze controle weigert, zal geen toegang krijgen tot het stadion (zoals de Voetbalwet dit ook voorschrijft);

- De voertuigen die zich zullen parkeren op de parkings binnen de directe zone rond het stadion zullen ook onderworpen worden aan een controle van de koffers door de stewards.

Omwille van deze maatregelen en de rechtstreekse gevolgen die dit met zich teweeg kan brengen (wachtrijen aan de ingang) zouden we onze supporters willen vragen om zich zo vroeg mogelijk naar het stadion te begeven (het stadion opent zijn deuren om 16u30).

We zouden ook willen benadrukken dat pyrotechnische materialen (voetzoekers, rookbommetjes, Bengaals vuur…) strikt verboden zijn in stadions. Ongeacht de gevaren die het gebruik ervan met zich meebrengen, is het bijzonder ongeschikt om dergelijke materialen te gebruiken in en rond het stadion met het extra risico dat er paniek zou kunnen losbreken in het geval van verdachte bewegingen.

We vragen jullie om extra waakzaam te zijn voor deze verschillende maatregelen en optimaal mee te werken.

Veiligheid, dat is voor iedereen belangrijk!