Vernieuwing van het partnership tussen Baloise Insurance en Standard de Liège

22-10-20

Standard de Liège en de verzekeringsmaatschappij Baloise Insurance zijn verheugd en fier om hun samenwerking voor meerdere seizoenen te hernieuwen.

Het bedrijf Baloise Insurance, huidig leider op de Belgische markt voor (maritieme) transportverzekeringen en in de Belgische top 4 van verzekeraars, trad in 2013 toe tot de mooie sponsorfamilie van onze club.

In de loop van de seizoenen is er een relatie van vertrouwen ontstaan tussen de 2 entiteiten, in die mate dat Baloise Insurance vandaag zijn partnership verlengt en zelfs haar steun voor onze kleuren versterkt. Dit wordt onder meer in de verf gezet aan de hand van een bijkomende vorm van visibiliteit in de Hel van Sclessin aan de voet van tribune 4 en met het sponsoren van onze “Man of The Match”-visuals waarbij onze fans na elke wedstrijd hun stem uitbrengen op de beste Rouche op het veld.

 

Alexandre GROSJEAN (CEO van Standard de Liège) : « Het is altijd een grote eer om de hernieuwing van een samenwerking te mogen aankondigen, in dit geval zelfs een versterking, tussen onze club en een sponsor die zo innovatief is in zijn vak als Baloise Insurance. We gaan allebei graag nieuwe uitdagingen aan en delen de waarden van passie, trots en ijver die ons dierbaar zijn. Ik zal er zelfs nog een 4e aan toevoegen: loyaliteit, ook iets wat kenmerkend is voor degenen die hun vertrouwen in ons stellen. Met een dergelijke partner aan onze zijde voor de komende seizoenen, zijn de Rouches verzekerd van nog veel meer overwinningen en waarom niet de ene of de andere trofee ».

 

Bart WALRAET (Corporate Marketing & Communication Director van Baloise Insurance) : « Het is met veel enthousiasme dat we onze samenwerking met de Rouches verlengen in deze periode die allesbehalve evident is. Naast ons loyaliteitsgevoel zijn er nog tal van andere parallellen te trekken tussen Standard en Baloise Insurance: een sterke en lange traditie, een nationale uitstraling, een sterke voorliefde voor diversiteit en de ontwikkeling van jonge talenten en onze liefde voor de sport. We zijn trots om onze naam te associëren met deze legendarische club waar er een sfeer heerst die men nergens anders kan terugvinden ».

 

Baloise NL