Moussa DJENEPO terug bij de Rouches!

05-09-23

Standard de Liège, Southampton Football Club en Moussa DJENEPO hebben een akkoord bereikt: de Malinese flankspeler heeft een contract van 3 seizoenen (tot juni 2026) ondertekend bij onze club.

De Malinese international (32 caps), geboren op 15 juni 1998 (25 jaar) in Bamako, begon zijn profcarrière bij de Rouches in 2017 waar hij zich 2 seizoenen lang ontpopte tot een echte uitblinker (61 matchen - 12 goals - 7 assists ; Bekerwinnaar en vice-kampioen in 2018). In 2019 versierde hij een transfer naar het Engelse Southampton FC (91 matchen - 5 goals - 5 assists).

Fergal Harkin:Iedereen op Sclessin en in België kent de kwaliteiten van Moussa Djenepo. Zijn snelheid, zijn diepgang, zijn onvoorspelbare dribbels en zijn scorend vermogen en het vermogen om te laten scoren zullen bijkomende troeven zijn voor ons offensief compartiment. We zijn zeer blij met zijn terugkeer. Moussa keert nu terug naar de club van zijn hart waar hij zijn carrière heeft gelanceerd en is ongeduldig om de ploeg te helpen en de ervaring die hij de laatste jaren heeft opgedaan in de Premier League, te delen met zijn ploeggenoten!”

We heten Moussa welkom thuis en wensen hem het allerbeste toe in onze kleuren.

 

Djenepo