Werken en mobiliteit rond het stadion

11-12-15

Naar aanleiding van de werken in de wijk Sclessin zullen er een reeks verkeersmaatregelen genomen worden tijdens de matchen op Sclessin.

Deze verschillende belemmeringen zullen evolueren in functie van de voortgang van de verschillende projecten in de omtrek van het stadion. Daarom raden we jullie aan om voor elke thuiswedstrijd onze website raad te plegen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

 

Meer informatie over deze werf vindt u terug op volgend adres: http://keskistram.be/la-carte-des-zones-en-travaux-travaux-preparatoires/

-  De straat « rue Ernest Solvay » is gesloten voor alle verkeer van het stadion tot aan de straat “rue de Berloz” (richting Luik). Het zal dus niet mogelijk zijn om er bussen te parkeren zoals dat gewoonlijk het geval is. Indien alle plaatsen langs Parking C bezet zijn, (achter tribune 3), zullen de bussen worden verwezen naar de straat “rue de la Barge”. Gelieve nauwgezet de richtlijnen van  de politie op te volgen.

- De parkings "DISTRIMOSANT" en "ENCORE" zijn enkel en alleen toegankelijk voor mensen met een parkingkaart, via de quai Timmermans, de helling die zich aan de rode lichten bevindt ana de rechterkant, net voor de brug van Ougrée en de rue Ernest Solvay in de richting van Luik.

- Tussen de rotonde die leidt naar het dok via de rue Armand Stévart en het stadion, zal het verkeer in de rue Ernest Solvay enkel toegestaan zijn in de richting van Sclessin naar Luik.

- Tijdens de wedstrijden is de rue Ernest Solvay afgesloten voor alle verkeer in de twee richtingen tussen de rue de Berloz en de rue du Viaduc.

- De rue de Berloz en de rue de l'Avouerie zullen verkeersvrij zijn.

- Parkeren in de rue de l'Ile aux Corbeaux is verbonden (de voertuigen worden systematisch weggesleept).

- De straten “rue de Jemeppe”, “rue de la Scierie”,”rue de l'Ile aux Corbeaux” en de 3rue de l'Ile Coune”, tijdens de oversteek van de baan) zijn gesloten op hun kruising met de rue Ernest Solvay.

- Houd er rekening mee dat verschillende kleine werken de verkeersvlotheid in de rue Ernest Solvay zullen verminderen.

We herinneren u aan het feit dat de club gratis bewaakte parkeergelegenheid aanbiedt aan zijn bezoekers (parking N). Deze parking bevindt zich in de rue des Martyrs, in het verlengstuk van de rue Ernest Solvay, op 900 m van het stadion in de richting van Tilleur, naast de fabriek Ferblatil.

 

Toegang vanuit Luik :

- Neem de dokken op de linkeroever van de Maas.

- Sla rechtsaf naar de rue de la Digue.

- Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts: rue des Martyrs.

- U kan parkeren aan uw linkerkant, naast de Arcelorfabriek Ferblatil.

 

Toegang vanuit Jemeppe/Seraing/A604 :

- Neem de quai des Carmes richting Luik.

- Sla aan de eerste lichten links af naar de rue Vinave.

- Neem op de rotonde de tweede afslag rechts naar de rue des Martyrs.

- De parking bevindt zich op uw linkerkant, naast de Arcelorfabriek Ferblatil.

 

-> plan van de werken

-> parkingplan

-> plan van parking N