Word officieel lid van Standard de Liège : info en antwoorden op de meest frequente vragen

31-05-17

WAAROM OFFICIEEL LID WORDEN ?

Vanaf het seizoen 2017-2018 zal elke supporter die zich wil abonneren of tickets wil kopen,  officieel lid moeten worden van de club en in bezit moeten zijn van een "Member Card".

 

WAT MOET IK DOEN OM ME IN TE SCHRIJVEN ?

U kan zich tijdens de week inschrijven op de ticketingdienst in Tribune 2, van dinsdag tot vrijdag (10u-18u) en op zaterdag (10u-16u). U kan zich ook direct via uw supportersclub inschrijven.

 

NA MIJN INSCHRIJVING, word ik officieel lid. Als officieel lid wordt u houder van een “MEMBER CARD”.

Deze kaart wordt uw nieuwe pas voor de wedstrijden op Sclessin. Het zal uw huidige abonnements- en getrouwheidskaart vervangen.

Ze zal ook als betaalmethode dienen voor de consumpties in het stadion.

De Member Card zal, door middel van de gevraagde gegevens, onze veiligheidsmaatregelen gelijkstellen aan het gevraagde niveau als gevolg van de terreurdreiging.

Zo voldoen we aan de verhoogde eisen die de overheden ons opleggen met betrekking tot de veiligheidsmaatregels als organisator van potentiële risico-evenementen.

Dit zal ons helpen met het identificeren van de verantwoordelijken van incidenten. Zowel thuis als op verplaatsing (vb. Charleroi-Standard).

Er bestaan 2 verschillende kaarten: de “GOLD” die voor de abonnees zal dienen en de “RED” die zal dienen voor de supporters die één of meerdere wedstrijden gedurende het seizoen willen komen kijken.

 

ANTWOORDEN OP DE MEEST FREQUENTE VRAGEN :

We zetten de antwoorden op de meest frequente vragen met betrekking tot de MEMBER CARD even op een rijtje. Aarzel niet om deze FAQ te raadplegen, misschien vindt u er wel een antwoord op één van uw vragen ! Mocht dit niet het geval zijn, gelieve ons dan te contacteren zodanig dat we op uw vraag kunnen antwoorden.

1. Waarom officieel lid worden van Standard de Liège ?

Vanaf het seizoen 2017-2018 zal elke supporter die een match wil bijwonen op Sclessin, officieel lid moeten zijn en een « Member Card » moeten bezitten.

2. De “Member Card”, wat is dat ?

Het is jullie nieuwe pas voor de wedstrijden op Sclessin. Het zal jullie huidige abonnements- en getrouwheidskaart vervangen. Het zal ook als betaalmethode dienen voor de consumpties in het stadion.

3. Welke zijn de verschillende types lidkaarten ?

Er bestaan 2 verschillende kaarten: de « GOLD », die voor de abonnees zal dienen & de « RED », die bestemd zal zijn voor de supporters die hun steun willen betuigen aan Standard en die tijdens het seizoen enkele matchen willen komen kijken.

4. Moet er betaald worden voor de inschrijving en de kaart ?

Nee.

5. Wat moet ik doen om lid te worden ?

U kan zich tijdens de week inschrijven op de ticketingdienst in Tribune 2 tijdens de gebruikelijke openingsuren. U kan zich ook via uw supportersclub inschrijven. Het enige wat u daarvoor nodig heeft is een identiteitskaart (een kopie volstaat niet) en de abonnees zullen ook hun abonnement moeten meenemen.

6. Wat verandert er voor de controle van de tickets ?

De houder van een RED card zal in het bezit moeten zijn van een ticket om het stadion binnen te kunnen. Voor een abonnee zal de GOLD card volstaan.

7. Wat gebeurt er als een abonnee van een supportersclub zich registreert aan het stadion of bij een andere supportersclub ?

Hij is ingeschreven in het systeem maar hij is automatisch gelinkt aan zijn club.

8. Wat moet je doen als de gegevens veranderen gedurende het jaar ?

Het volstaat een mail te sturen naar membercard@standard.be waarin u de veranderingen aangeeft.

9. Wanneer zal ik mijn lidkaart ontvangen ?

U zal uw "member card" ontvangen op het moment van uw inschrijving.

10. Wat verandert er i.v.m. de controle van de tickets ?

De houder van een RED-card zal in bezit moeten zijn van een ticket om het stadion binnen te mogen. De abonnee zal binnen kunnen met zijn GOLD-card.

11. Hoeveel tickets kan u kopen met de « Member Card » ?

1 ticket per kaart voor de thuismatchen en 1 ticket per kaart voor de matchen op verplaatsing.

12. Zal het mogelijk zijn om online tickets aan te schaffen met de kaart ?

Ja, het zal mogelijk zijn om tickets te kopen voor de thuismatchen.

13. Wat is de procedure voor de matchen op verplaatsing ?

Elke supporter die een uitmatch van Standard wil bijwonen, zal lid moeten worden van Standard de Liège, GOLD of RED.

14. Wat moet u doen als u uw kaart verloren heeft ?

Dan zal u zo snel mogelijk contact moeten opnemen met de dienst ticketing. Dit zodanig dat ze uw kaart kunnen blokkeren en er een nieuwe kaart aangevraagd kan worden.

15. Kan ik meerdere personen inschrijven ?

Ja, dat is mogelijk, maar dan zal u de verschillende identiteitskaarten, e-mailadressen en abonnementen moeten meebrengen.