Abonnementen seizoen 2020-2021 (reguliere competitie)

27-05-20

Rouches un jour, Rouches toujours !

Vorig seizoen is onafgewerkt gebleven en we hebben allemaal moeilijke tijden doorgemaakt.

Laten we de hoop erin houden dat we dit zeer binnenkort allemaal achter ons zullen kunnen laten.

We staan nu aan het begin van een nieuw en zeer bijzonder seizoen voor onze club aangezien we in 2021 100 jaar onafgebroken aanwezigheid in eerste klasse (Belgisch record) zullen vieren : een uniek historisch moment dat we niet zomaar kunnen laten voorbijgaan.

We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie trouw en jullie ongelofelijke passie en hopen dat we jullie zo snel mogelijk kunnen terugzien om opnieuw ‘TOUS ENSEMBLE’ te zorgen voor een kolkende sfeer die onze spelers begeestert en hen naar de overwinning stuwt !

 

Hierbij de essentiële informatie voor de nieuwe abonnementencampagne op een rijtje :

- De voorrangsperiode voor abonnees zal van start gaan op woensdag 3 juni en zal eindigen op zaterdag 4 juli.

- De vrije verkoop begint op dinsdag 14 juli.

- In samenspraak met La Famille des Rouches zijn de verschillende prijscategorieën (normale prijs voor volwassenen tussen 18 en 60 jaar & prijs met korting voor – 18-jarigen en + 60-jarigen) onveranderd gebleven t.o.v. vorig seizoen.

- Ter herinnering: wat de abonnementen voor Play-Off 1 van vorig seizoen betreft, zal de voorziene terugbetaling (korting van het equivalente bedrag) automatisch (en uitsluitend) worden afgetrokken van de aankoop van een abonnement voor de “reguliere competitie” van het seizoen 2020-2021.

- De club garandeert dat het de abonneehouder zal vergoeden voor elke thuismatch die mogelijk achter gesloten deuren zou moeten plaatsvinden door Covid-19.

- De club geeft 2 cadeaus aan elke abonnee : een stoffen mondmasker in de kleuren van Standard en een bundel waardebonnen van een totale waarde van 1000 euro bij onze partners en andere gerenommeerde instituties.

- De abonnementskaart van vorig seizoen zal niet gereactiveerd worden : er zal er een nieuwe kaart worden afgedrukt waarbij het “cashless” geld automatisch zal worden overgezet op de nieuwe kaart. Voor de fans die hun abonnement niet zouden vernieuwen, zal de oude kaart volgend seizoen nog steeds geldig zijn aan alle “cashless” kassa’s van de club.

 

-> klik op deze link om de prijzentabel van de abonnementen te raadplegen !

 

Huidige abonnees :

OPGELET : mensen die enkel in PO 1 een abonnement hadden, hebben geen voorrang.

Abonnees die lid zijn van een supportersclub en nog steeds willen genieten van het voordeeltarief voor fanclubs moeten zich verplicht melden bij de verantwoordelijke van hun club voor de aanschaf van hun abonnement. Hou zeker ook rekening met de voorrangsperiode van de club zelf.

Abonnees die geen lid zijn van een supportersclub, kunnen hun abonnement verlengen :

- Via ons online platform: https://standard.tickethour.be/

Voor elke vraag m.b.t. het online gedeelte : membercard@standard.be

- Door langs te komen op de ticketingdienst (vanaf 3 juni) tijdens de openingsuren (van dinsdag tot vrijdag tussen 10u en 18u en zaterdag tussen 10u en 16u) met uw vorig(e) abonnement(en) en een kopie van de identiteitskaart van elke abonnee.

Een nieuwe kaart zal afgeprint worden.

Abonnees die lid zijn van een supportersclub zullen hun kaart, hun mondmasker en hun bundel waardebonnen enkel via hun club kunnen ontvangen.

Bij de abonnees die geen lid zijn van een supportersclub en hun abonnement online aanschaffen, zal hun abonnement samen met hun mondmasker en hun bundel waardebonnen per post opgestuurd worden.

 

Nieuwe abonnees :

Supporters die graag een nieuw abonnement zouden willen kopen, kunnen zich vanaf woensdag 3 juni melden voor de niet gereserveerde zitplaatsen door abonnees van het seizoen 2019-2020 (reguliere competitie).

Ze kunnen ook wachten tot het begin van de vrije verkoop (op dinsdag 14 juli) als we een beter beeld zullen hebben van de plaatsen die niet verlengd worden door abonnees van vorig seizoen. Dit met het risico dat alle abonnees mogelijk verlengen en er geen enkele plaats meer vrij zal komen.

 

Parkings :

De mensen die over een parking beschikten voor het seizoen 2019-2020 hebben de mogelijkheid om hun parking te verlengen voor het aankomende seizoen aan dezelfde voorwaarden (prijzen).

Geen enkele bijkomende parkeerplaats zal in verkocht worden.

 

Geen enkel los ticket zal momenteel verkocht worden. Informatie over de tickets zal later gecommuniceerd worden.

 

De ticketingdienst blijft beschikbaar voor alle informatie die u nodig acht.

We wensen jullie alvast een uitstekend seizoen toe en we kijken ernaar uit om jullie vanaf dit weer mogelijk is, opnieuw terug te zien in de Hel van Sclessin !

 

Dienst Ticketing Standard de Liège :

Rue Ernest Solvay, 4000 Luik

Tel : 04/229 98 98

Fax : 04/229 52 49

billetterie@standard.be

Openingsuren vanaf 3 juni : van dinsdag tot vrijdag tussen 10u en 18u en zaterdag tussen 10u en 16u.