Abonnementencampagne voor het seizoen 2017-2018 (reguliere competitie)

12-06-17

Rouche un jour, Rouche toujours!

 

Hierbij de essentiële informatie voor de nieuwe abonnementencampagne op een rijtje:

- U zal officieel lid moeten worden van Standard de Liège om u te kunnen (her)abonneren voor het seizoen 2017-2018 (klik op de volgende link om de informatie over de Member Card te raadplegen)

- De voorrangsperiode voor abonnees zal van start gaan op maandag 12 juni en zal aflopen op zaterdag 8 juli.

- De vrije verkoop vat aan op dinsdag 18 juli.

- De abonnementsprijzen blijven dezelfde als die van het seizoen 2016/2017.

- De studentenprijs is van toepassing voor studenten tussen 19 en 23 jaar.

-> klik op deze link om de prijzentabel voor abonnementen te bekijken

 

stadebis-1.jpg

 

Huidige abonnees :

Abonnees die lid zijn van een supportersclub en nog steeds willen genieten van het voordeeltarief voor fanclubs moeten zich tot de verantwoordelijke van hun club melden voor de aanschaf van hun abonnement. Hou zeker ook rekening met de voorrangsperiode van de club zelf.

Abonnees die geen lid zijn van een supportersclub, zullen zich eerst moeten registreren als officieel lid bij de ticketingdienst.

Nadien is het mogelijk zich te abonneren :

- Via ons online platform om abonnementen te verlengen : klik op deze link ! Om u aan te melden op het platform, zal u uw wachtwoord moeten opvragen a.d.h.v. uw opgegeven e-mailadres (bij de inschrijving voor de member card). Dit kunt u doen door op het platform « Paswoord vergeten ? Druk hier » te drukken. Na het invoeren van uw e-mailadres zal u een mail ontvangen met de te volgen stappen.

- Door langs te komen op de ticketingdienst tijdens de openingsuren (van maandag tot donderdag tussen 10u en 18u en zaterdag tussen 10u en 16u) met uw vorig abonnement en een kopie van uw identiteitskaart (als de Member Card al aangevraagd is). U zal ook gevraagd worden om uw adres, gsm-nummer en e-mailadres door te geven bij de verlenging van uw abonnement.

- Door een fax of mail te sturen (als de Member Card al aangevraagd is) met het betalingsbewijs van de abonnementen op ons rekeningnummer 240-0465000-83 (IBAN: BE14 2400 4650 0083 / BIC: GEBABEBB) en een kopie van de identiteitskaart en het vorig abonnement van elke abonnee + alle volledige contactgegevens (adres, gsm-nummer, e-mailadres) bij te voegen.

Als u 6 € verzendingskosten toevoegt aan uw bestelling, dan sturen we uw abonnementen op per aangetekende verzending.

 

Nieuwe abonnees :

Supporters die graag een nieuw abonnement zouden willen kopen, kunnen zich vanaf maandag 12 juni melden voor de niet-gereserveerde zitplaatsen door abonnees van het seizoen 2016-2017. Ze kunnen ook wachten tot het begin van de vrije verkoop (op 18 juli) als we een beter beeld zullen hebben van de plaatsen die mogelijk niet verlengd worden door abonnees van vorig seizoen. Dit met het risico dat alle abonnees zouden verlengen en er geen enkele plaats meer vrij zal komen. Elke persoon zal voordien wel Officieel lid van Standard moeten worden.

Nieuwe abonnees kunnen hun aankoop bevestigen :

- Door langs te komen op de ticketingdienst tijdens de openingsuren (van maandag tot donderdag tussen 10u en 18u en zaterdag tussen 10u en 16u) met uw vorig abonnement en een kopie van uw identiteitskaart. U zal ook gevraagd worden om uw adres, gsm-nummer en e-mailadres door te geven bij de verlenging van uw abonnement.

- Door een fax of mail te sturen (als de Member Card al aangevraagd is) met het betalingsbewijs van de abonnementen op ons rekeningnummer 240-0465000-83 (IBAN: BE14 2400 4650 0083 / BIC: GEBABEBB) en een kopie van de identiteitskaart en het vorig abonnement van elke abonnee + alle volledige contactgegevens (adres, gsm-nummer, e-mailadres) bij te voegen.

Als u 6 € verzendingskosten toevoegt aan uw bestelling, dan sturen we uw abonnementen op per aangetekende verzending.

 

Voor de parkings (enkel voor parkinghouders van het huidige seizoen) :

- De tarieven zullen dezelfde zijn als die tijdens het seizoen 2016-2017.

- Enkel mensen met een rolstoel zullen kunnen genieten van het gratis tarief en dit per match. Mensen met een invaliditeitsgraad van minder dan 66% hebben recht op een verminderd tarief voor hun parking C of E zoals dit ook het geval is voor hun abonnement.

-> klik op de volgende link om door te gaan naar de prijzentabel van de parkings

 

Geen enkel los ticket zal verkocht worden voor ten vroegste midden juli. Op dat moment zal er ten gepaste tijde gecommuniceerd worden. Uiteraard blijft het kopen van een abonnement verhoudingsgewijs veel interessanter.

De dienst ticketing blijft tot uw dienst voor alle informatie die u nodig acht. We kijken ernaar uit om jullie volgend seizoen talrijk te mogen blijven verwelkomen en we danken jullie nu al voor de trouw aan onze kleuren.

Tot binnenkort in de Hel van Sclessin !

 

Dienst Ticketing :

Rue Ernest Solvay, 4000 Luik

Tel : 04/229 98 98

Fax : 04/229 52 49

billetterie@standard.be

Rekeningnummer : 240-0465000-83 (IBAN: BE14 2400 4650 0083 / BIC: GEBABEBB)

Dinsdag tot vrijdag : 10u tot 18u - Zaterdag : 10u tot 16u.