Fan Day 2024 : info en gedetailleerd plan

12-07-24

Zoals jullie wellicht wel weten, zal onze traditionele Fan Day dit jaar plaatsvinden op woensdag 17 juli van 14u tot 22u.

 

Waarom dit format ?

Gezien het drukke programma van onze eerste ploeg in de voorbereiding, met in het bijzonder de wedstrijd tegen Norwich op zaterdag 20 juli (klik hier voor meer info) en de eerste speeldag van de competitie die al gepland staat op zondag 28 juli, is het door veiligheidsredenen onmogelijk om de Fan Day tijdens een weekend te laten plaatsvinden.

De keuze is dus gevallen op woensdag de 17e waarbij we het zwaartepunt van het programma zo laat mogelijk leggen zodat zo veel mogelijk mensen de Fandag kunnen bijwonen.

 

Planning van de dag :

14u : opening van de site met animaties van partners en leveranciers van de club.

14u > 20u : onze ticketingdienst in tribune 2 open.

14u > 22u : muzikale animatie en een podium waar Arman OSICÉ David GOYENS en Oli SOQUETTE jullie samen met onze officiële speaker Jack MASSART zullen verwennen met cadeaus en verrassingen.

15u : teamvoorstelling en training van onze eerste ploeg op het veld.

17u > 19u : handtekeningsessie aan de stands van onze partners.

22u : einde van de dag.

 

Locatie van de animaties :

De animaties van onze partners en leveranciers zullen gespreid zijn over tribune 1, 2 en 3.

Raadpleeg hier ons plan om alles in detail te kunnen bekijken !

 

We nodigen jullie uit om ons Facebook-event in de gaten te houden waar de laatste info en verdeling van de spelers voor de handtekeningsessies gedeeld zullen worden.

OPGELET : al onze bars en eetverkooppunten zullen uitgerust zijn met een betalingssysteem voor bankkaarten, bovenop de cashless consumptiekaart die ook nog steeds gebruikt zal kunnen worden.

We kijken ernaar uit om jullie op woensdag 17 juli vanaf 14u terug tz zien op Sclessin om samen het nieuwe seizoen op gang te trappen !