Standard de Liège - Cercle Brugge (Europe Play-offs) : praktische info

26-05-23

Op zaterdag 27 mei om 20u45 ontvangen de Rouches Cercle Brugge op Sclessin.

Hieronder kan je wat praktische info terugvinden m.b.t. deze wedstrijd.

 

Ticketing :

U kan tickets kopen tot aan de aftrap van de wedstrijd :

- op de ticketingdienst van ons stadion met uw Red Card of uw identiteitskaart (als u meerdere tickets komt kopen moet u een Red Card of identiteitsbewijs (geen kopie) kunnen voorleggen voor elk ticket dat u aanschaft).

- via ons online platform (u moet geregistreerd zijn, maar online registratie voor nieuwe leden is mogelijk).

Klik hier om de prijzentabel van de tickets te raadplegen !

Voor de uitsupporters is er een combiregeling (verplaatsing met de bus voor fans die al een ticket hebben). Deze tickets zullen enkel te koop zijn via Cercle Brugge zelf (geen voorverkoop en verkoop op de dag van de match op Sclessin).

 

Opening van het stadion :

De verschillende ingangen van ons stadion zullen open gaan om 19u15 (1u30 voor de aftrap van de match).

Er wordt sterk aangeraden om vroeg naar het stadion te komen!

Voor deze laatste match van het seizoen zullen de fans kunnen genieten van een ‘happy hour’ (1+1) tussen 19u15 en 20u45, in al onze stadionbars en op de esplanades van onze verschillende tribunes (actie enkel geldig op bierproducten ; bier, tango, mazout, panaché en zowel voor 33 cl als 50 cl).

 

Mobiliteit :

Er zijn momenteel grote werken aan de gang rond het stadion. Hierdoor zullen er heel wat mobiliteits- en parkeerproblemen zijn.

Gelieve dus de instructies en de signalisatie ter plaatse op te volgen.

Supportersbussen van Standard :

De bussen mogen niet meer geparkeerd worden langs parking C (parking “terril”) zoals in het verleden.

Zowel als u van Jemeppe, Luik of Boncelles (N63) komt zullen de bussen naar de “quai la Meuse” (N617) moeten rijden via de “rue de la Barge” om zich naar de parkeerzone te begeven (zie plan).

Gelieve de instructies van de polities te volgen van zodra u in de “rue de la Barge” komt.

Persoonlijke voertuigen :

Met uitzondering van de parkeerhouders, moeten de supporters die naar het stadion komen met hun auto absoluut de directe straten rond het stadion vermijden. Deze zullen nl. zeer moeilijk toegankelijk zijn en de parkeermogelijkheden zullen nagenoeg onbestaande zijn.

De rue de la Centrale zal enkel toegankelijk zijn via de quai Vercour en enkel voor parkeerhouders waarvan hun parkeerplaats zich in de straat bevindt (parkings A, E, F, I, P en Z).

De rue Ernest Solvay is een eenrichtingstraat vanuit Luik. Tussen de « rue de la Barge » en het kruispunt met de N63 vanop de brug van Ougrée zullen enkel parkeerhouders van de parkings C of JAC doorgelaten worden (zie plan).

 

Fanshops :

Onze Fanshop in T2 zal open zijn van 10u tot 16u.

Nadien zullen onze Fanshops open zijn vanaf 19u15, vóór de match en tijdens de match voor de supporters uit T1 en T2 / na de match voor iedereen !

 

Cashless :

Bereid uw komst naar Sclessin voor en denk eraan om op voorhand uw member card op te laden (Gold Card of Red Card) op onze website of via de mobiele app van Standard de Liège ! Zo kan u in het stadion direct uw snacks en drankjes aankopen.