Standard de Liège - KAS Eupen : praktische info

24-01-23

Op vrijdag 27 januari om 20u45 ontvangen de Rouches KAS Eupen op Sclessin.

Hieronder kan je wat praktische info terugvinden m.b.t. deze wedstrijd.

 

Ticketing :

De laatste tickets voor deze wedstrijd zijn te koop op de ticketingdienst van ons stadion (tot aan de aftrap van de wedstrijd) of op ons online platform : alle info hier !

Voor de uitsupporters is er een combiregeling (verplaatsing met de bus voor fans die al een ticket hebben). Deze tickets zullen enkel te koop zijn via KAS Eupen zelf (geen voorverkoop en verkoop op de dag van de match op Sclessin).

 

Opening van het stadion :

De verschillende ingangen van ons stadion zullen open gaan om 19u15 (1u30 voor de aftrap van de match).

Er wordt sterk aangeraden om vroeg naar het stadion te komen !

 

Mobiliteit :

Er zijn momenteel grote werken aan de gang rond het stadion. Hierdoor zullen er heel wat mobiliteits- en parkeerproblemen zijn.

Gelieve dus de instructies en de signalisatie ter plaatse op te volgen.

Supportersbussen van Standard :

De bussen mogen niet meer geparkeerd worden langs parking C (parking “terril”) zoals in het verleden.

Zowel als u van Jemeppe, Luik of Boncelles (N63) komt zullen de bussen naar de “quai la Meuse” (N617) moeten rijden via de “rue de la Barge” om zich naar de parkeerzone te begeven (zie plan).

Gelieve de instructies van de polities te volgen van zodra u in de “rue de la Barge” komt.

Persoonlijke voertuigen :

Met uitzondering van de parkeerhouders, moeten de supporters die naar het stadion komen met hun auto absoluut de directe straten rond het stadion vermijden. Deze zullen nl. zeer moeilijk toegankelijk zijn en de parkeermogelijkheden zullen nagenoeg onbestaande zijn.

De rue de la Centrale zal enkel toegankelijk zijn via de quai Vercour en enkel voor parkeerhouders waarvan hun parkeerplaats zich in de straat bevindt (parkings A, E, F, I, P en Z).

De rue Ernest Solvay is een eenrichtingstraat vanuit Luik. Tussen de « rue de la Barge » en het kruispunt met de N63 vanop de brug van Ougrée zullen enkel parkeerhouders van de parkings C of JAC doorgelaten worden (zie plan).

 

Fanshops :

Onze Fanshops in T1 en T2 zullen open zijn van 10u tot 18u voor iedereen, voor de match vanaf 19u15 en tijdens de match voor de supporters uit T1 en T2 / na de match voor iedereen !

 

Cashless :

Bereid uw komst naar Sclessin voor en denk eraan om op voorhand uw member card op te laden (Gold Card of Red Card) op onze website of via de mobiele app van Standard de Liège ! Zo kan u in het stadion direct uw snacks en drankjes aankopen.