Standard de Liège - KRC Harelbeke (1/16 Croky Cup) : praktische info

31-10-23

De Rouches ontvangen op woensdag 1 november om 20u30 KRC Harelbeke in het kader van de 1/16e finale van de Croky Cup.

Hieronder kan u alle praktische info m.b.t. deze wedstrijd terugvinden.

 

Ticketing:

Tickets voor deze wedstrijd zijn te koop op de ticketingdienst van ons stadion (deze dinsdag of deze woensdag vanaf 15.00 uur) of op ons online platform. 

Tarieven:

Abonnee: 5 euro

Niet-abonnee: 10 euro

U kan tickets aanschaffen in de volgende vakken:

- Gelijkvloers van Tribune 1 +  vakken L1 en M1

- Gelijkvloers van Tribune 2

- De vakken D3+E3+F3 & E4

 De permanente parkings zijn ook geldig voor deze wedstrijd.

 

Voor bezoekende supporters geldt het combisysteem (busreizen voor supporters die al in het bezit zijn van een ticket). Tickets voor bezoekers zijn alleen verkrijgbaar bij KRC Harelbeke (geen voorverkoop of verkoop op Sclessin de dag van de wedstrijd).

 

Opening van het stadion:

De verschillende ingangen van ons stadion zullen opengaan om 19u (1u30 voor de aftrap van de match).

Er wordt sterk aangeraden om vroeg naar het stadion te komen om files aan de ingang te vermijden!

 

Mobiliteit:

Er zijn momenteel grote werken aan de gang rond het stadion. Hierdoor zijn er nog steeds heel wat mobiliteits- en parkeerproblemen.

Gelieve dus de instructies en de signalisatie ter plaatse op te volgen.

 

Supportersbussen van Standard:

De bussen mogen niet meer geparkeerd worden langs parking C (parking “terril”) zoals dit vroeger het geval was.

Zowel als u van Jemeppe, Luik of Boncelles (N63) komt, zullen de bussen naar de quai la Meuse (N617) moeten rijden via de rue de la Barge om zich naar de parkeerzone te begeven (zie plan). 

Gelieve de instructies van de politie te volgen van zodra u in de rue de la Barge komt.

 

Persoonlijke voertuigen:

Met uitzondering van de parkeerhouders, moeten de supporters die naar het stadion komen met hun auto absoluut de directe straten rond het stadion vermijden. Deze zullen nl. zeer moeilijk toegankelijk zijn en de parkeermogelijkheden zullen nagenoeg onbestaande zijn.

De rue de la Centrale zal enkel toegankelijk zijn via de quai Vercour en enkel voor parkeerhouders waarvan hun parkeerplaats zich in de straat bevindt (parkings A, E, F, I, P en Z).

De rue Ernest Solvay is een eenrichtingstraat vanuit Luik. Tussen de rue de la Barge en het kruispunt met de N63 vanop de brug van Ougrée zullen enkel parkeerhouders van de parking JAC doorgelaten worden (zie plan).  

 

OPGELET: door de werkzaamheden zullen de parkeerhouders voor de nieuwe parking C momenteel alleen via de ingang naast de Bois d’Avroy, aan de voet van de brug van Ougrée, de parking kunnen oprijden.

Komende vanuit Luik: neem de quai Vercour en sla aan de verkeerslichten net voor de brug van Ougrée rechtsaf richting Tilleur - Sclessin.

Komende vanuit Jemeppe: neem de quai Vercour en sla aan de verkeerslichten net voor de brug van Ougrée linksaf richting Tilleur - Sclessin.

Komende vanuit Marche: steek de brug van Ougrée over en blijf op de linkerrijstrook richting Tilleur - Sclessin.

-> zie bijgevoegd plan.

  

Fanshops :

Onze Fanshops zullen in T1 en T2 open zijn vanaf 19u (18u30 voor de business-klanten), vóór en tijdens de match voor de supporters in T1 en T2 / na de match voor iedereen!

 

Herbruikbare bekers :

Reminder: vanaf nu zijn we in ons stadion overgeschakeld naar herbruikbare bekers voor sommige drankjes (bier…): info hier!

 

Cashless :

Bereid uw komst naar Sclessin voor en denk eraan om op voorhand uw member card op te laden (Abonnementskaart of Red/Gold Card) op onze website  of via de mobiele app van Standard de Liège!