Ticketing - SL16 FC 2022-2023

Ticketing SL16 FC

HOE KAN IK EEN MATCH VAN SL16 FC IN DE CHALLENGER PRO LEAGUE BIJWONEN OP SCLESSIN ?

 Abonnementen voor de eerste ploeg en permanente toegangskaarten voor de verschillende parkings zullen niet geldig zijn voor deze wedstrijden. Elke toeschouwer moet dus een specifiek ticket aanschaffen.

1. OFFICIEEL LID ZIJN VAN DE CLUB (RED card)

De bevoegde autoriteiten eisen dat iedereen die een ticket wil kopen, zich eerst dient te identificeren bij de club. Om officieel lid te worden van onze club, moet u eenmalig uw identiteitskaart laten inlezen op de ticketingdienst in het stadion in Tribune 2 (open van dinsdag tot vrijdag tussen 10u en 18u en zaterdag tussen 10u en 16u).

2. EEN TICKET KOPEN

 Enkel de vakken A1, B1, C1, D1, E1 en F1 zullen open zijn voor het publiek tijdens deze wedstrijden.

Online (enkel als u al Officieel Lid bent)

Log in op ons online platform en volg de verschillende stappen om uw ticket te bestellen. Om te kunnen inloggen moet u het telefoonnummer en e-mailadres gebruiken dat u hebt opgegeven bij het aanmaken van uw lidmaatschap (wanneer u de member card gekregen hebt).

Online kopen

Op de ticketingdienst

Zie beneden deze pagina.

Aan het loket de dag van de match

Voor de wedstrijden zal ons loket in Tribune 1 open zijn. Vergeet zeker uw gold/red card of identiteitskaart niet mee te brengen (1 ticket per kaart).

TariEVEN

  • Abonnees : 10€
  • Niet-abonnees
    • Normale prijs : 15€
    • Prijs met korting (-18 jaar of +60 jaar) : 5€

FAQ

Ja. U moet enkel vroeg genoeg naar de loketten van het stadion komen en uw identiteitskaart meebrengen.
Ja, op voorwaarde dat de mensen waarvoor u tickets koopt al geregistreerd zijn bij de club (officiële leden die over minstens een RED card beschikken) of dat u hun identiteitskaart (geen kopie) kan voorleggen.
Neem contact op met de ticketingdienst (zie onderaan de pagina) om een parking en 2 tickets voor u en uw begeleider te krijgen (8€).
Ja. Als het kind nog niet oud genoeg is om over een identiteitskaart te beschikken, gelieve dan een ander officieel document mee te brengen (bv. sticker van de mutualiteit).
Ja.
De federale kaarthouders moeten, conform het reglement van de KBVB, minstens 72u voor de dag van de wedstrijd hun aanvraag opsturen via mail om hun ticket te verkrijgen.

 

Tot zeer binnenkort op Sclessin
Rouche un jour, Rouche toujours.

Ticketingdienst

Rue Ernest Solvay, 4000 Luik
billetterie@standard.be   
Van dinsdag tot vrijdag tussen 9u en 17u en zaterdag tussen 10u en 14u.
+32 (0)4 229 98 98 (enkel van dinsdag tot vrijdag tussen 13u30 en 17u)