Circus Cup : praktische info

30-05-24

Op zondag 2 juni om 20u vindt de Circus Cup plaats op Sclessin.

Alle info over dit event via deze link!

Hierbij wat praktische info:

 

Ticketing:

Tickets voor deze galawedstrijd zijn te koop op de ticketingdienst van ons stadion (vrijdag 31 mei van 10u tot 18u, zaterdag 1 juni van 10u tot 16u en zondag 2 juni vanaf 17u tot aan de aftrap van de wedstrijd) of op ons online platform.

 

Opening van het stadion:

De verschillende ingangen van ons stadion zullen opengaan om 18u30 (1u30 voor de aftrap van de match).

Er wordt sterk aangeraden om vroeg naar het stadion te komen om files aan de ingang te vermijden!

 

Speciale animaties:

Onze partner Circus heeft vóór de wedstrijd, tijdens de rust en na de wedstrijd verschillende animaties voorzien.

 

Fanshops:

Onze Fanshops zullen in T1 en T2 open zijn vanaf 18u30, vóór en tijdens de match voor de supporters in T1 en T2 / na de match voor iedereen !

 

Herbruikbare bekers:

Reminder: vanaf nu zijn we in ons stadion overgeschakeld naar herbruikbare bekers voor sommige drankjes (bier…): info hier! 

Verbod op het gooien van bekers in het stadion!

 

Betaling in het stadion :

Voor de mensen die het gewoon zijn om naar Sclessin te komen en houder zijn van een cashless card, denk er zeker aan om op voorhand uw kaart (Gold of Red Card) op te laden.

Speciaal voor deze wedstrijd zal het ook mogelijk zijn om uw drank en eten direct met de bankkaart te betalen in de meeste verkooppunten. Hou de signalisatie hiervoor in de gaten.

 

Mobiliteit:

Er zijn momenteel grote werken aan de gang rond het stadion. Hierdoor zijn er nog steeds heel wat mobiliteits- en parkeerproblemen.

Gelieve dus de instructies en de signalisatie ter plaatse op te volgen. 

Met uitzondering van de parkeerhouders, moeten de supporters die naar het stadion komen met hun auto absoluut de directe straten rond het stadion vermijden. Deze zullen nl. zeer moeilijk toegankelijk zijn en de parkeermogelijkheden zullen nagenoeg onbestaande zijn. 

 

Toegang tot de parkings:

De recente evolutie van de werkzaamheden rond het stadion zorgen ervoor dat er specifieke routes zijn om de verschillende parkings te bereiken.

Gelieve onderstaande routes zorgvuldig te volgen.

Opgelet: hou er rekening mee dat deze situatie niet voor langere termijn geldt, dus het is mogelijk dat er andere maatregelen van kracht zullen zijn voor de volgende wedstrijden. We raden jullie aan om voor elke wedstrijd telkens een kijkje te komen nemen op onze website om de laatste info over de mobiliteit te checken. 

-> toegang tot parking A, E, F, I, P et Z:

De rue de la Centrale zal enkel toegankelijk zijn via de quai Vercour en enkel voor parkeerhouders waarvan hun parkeerplaats zich in deze straat bevindt. 

-> toegang tot de parkings B en J:

De parkings zijn opnieuw toegankelijk via de klassieke toegangswegen.

Komende vanuit Seraing: neem de kades van de linkeroever van de Maas (N617). Sla linksaf op de quai Vercour net nadat u onder de pont d’Ougrée bent doorgereden.

Komende vanuit Luik: neem de kades van de linkeroever van de Maas (N617). Sla rechtsaf aan de rode lichten net voordat u onder de pont d’Ougrée bent doorgereden.

Komende vanuit Marche (N63): rij de pont d’Ougrée over en ga rechtdoor.

-> toegang tot parking C (zie plan): 

U moet verplicht de kades van de linkerover van de Maas (N617) gebruiken.

Let op: het is onmogelijk om de kades van de linkeroever te bereiken vanaf de pont d’Ougrée.

Sla linksaf in de rue de la Barge, 500 meter voor het stadion als u van Jemeppe komt of sla 500 meter na het stadion rechtsaf als u van Luik komt.

Op het einde van de rue de la Barge kan u de rue Ernest Solvay inrijden.

Sla nadien linksaf in de rue Verte Voie.

Toegang tot de parking via de rue Adélaïde Coudère op uw rechterkant.