Stadionbezoek

Wilt u ons stadion bezoeken ? Droomt u ervan om de coulissen van de hel van Sclessin te ontdekken ? Bent u op zoek naar een professioneel bezoek met tal van informatie ? Deze wens kan vervuld worden.

 

Op het menu van uw bezoek :

Tribune 3 : bezoek aan de muurschilderingen van de Ultras Inferno gevolgd door een volledige overview van het stadion vanuit de bovenste etage en uitleg over de animatiegroepen en het veld.

Tribune 1 : bezoek aan de voorgevel van het stadion, de loges, het eresalon, de eretribune, de spelersbank, het lokaal van de scheidsrechters, de kleedkamers, de sauna, de koudwaterbaden, de massageruimtes, de perszaal en de mixed zone.

Tribune 2 : slotwoord voor de officiële fanshop.

 

Het stadionbezoek duurt ongeveer 1u30.

Het bezoek kan eventueel aangepast worden door onze gids(en) in functie van de leeftijd en de wensen van de bezoekers. 

 

Praktische informatie :

 1. Ons stadion bevindt zich in de rue Ernest Solvay, 4000 Liège (Sclessin).
   
 2. Bezoeken zijn enkel mogelijk voor groepen van meer 15 personen. Als jullie met 15 personen of minder zijn, wordt een vast tarief van 75 euro toegepast ; als jullie met 10 personen of minder zijn, wordt een vast tarief van 55 euro toegepast ; als jullie met 5 personen of minder zijn, wordt een vast tarief van 30 euro toegepast. 
   
 3. De prijs voor een bezoek is 5 euros per persoon. 
   
 4. De bezoeken worden georganiseerd om 10u30 of om 14u. Let op : er vinden geen bezoeken plaats aan de vooravond van de wedstrijddag/weekend. Tijdens de piekperiodes (juli/augustus/december) vinden de bezoeken plaats van dinsdag tot en met vrijdag. Tijdens lage periodes (januari tot juni en september tot november) vinden de bezoeken plaats op woensdag en vrijdag.
   
 5. De voertaal van het bezoek is Frans. Als u een bezoek in een andere taal wenst, voorziet u het best een tolk.
   
 6. Om u in te schrijven, moet u op voorhand contact opnemen met merchandising@standard.be
   
 7. U moet in de mail de volgende informatie aangeven : identiteit van de groep, aantal bezoekers (minimum 15), gewenste periode (bv: de Paasvakantie) met mogelijke data en uren.

 

Nadien nemen we contact op met u om uw bezoek vast te leggen en de laatste praktische details te regelen.