Standard de Liège - KAS Eupen : praktische info

15-03-24

Op zaterdag 16 maart om 18u15 ontvangen de Rouches KAS Eupen op Sclessin.

Hieronder kan u alle praktische info m.b.t. deze wedstrijd terugvinden.

 

Ticketing:

Tickets voor deze wedstrijd zijn te koop op de ticketingdienst van het stadion (tot de aftrap) of op ons online platform: info hier! 

Voor bezoekende supporters geldt het combisysteem (busreizen voor supporters die al in het bezit zijn van een ticket). Tickets voor bezoekers zijn alleen verkrijgbaar bij KAS Eupen (geen voorverkoop of verkoop op Sclessin de dag van de wedstrijd).

 

Opening van het stadion:

De verschillende ingangen van ons stadion zullen opengaan om 16u45 (1u30 voor de aftrap van de match).

Er wordt sterk aangeraden om vroeg naar het stadion te komen om files aan de ingang te vermijden!

 

Fanshops:

Onze Fanshop in T2 zal open zijn van 10u tot 13u.

Onze Fanshops zullen in T1 en T2 open zijn vanaf 16u45 (16u15 voor de business-klanten), vóór en tijdens de match voor de supporters in T1 en T2 / na de match voor iedereen !

 

Herbruikbare bekers:

Reminder: vanaf nu zijn we in ons stadion overgeschakeld naar herbruikbare bekers voor sommige drankjes (bier…): info hier! 

Verbod op het gooien van bekers in het stadion!

 

Cashless:

Bereid uw komst naar Sclessin voor en denk eraan om op voorhand uw member card op te laden (Abonnementskaart of Red/Gold Card) op onze website of via de mobiele app van Standard de Liège!

 

Mobiliteit:

Er zijn momenteel grote werken aan de gang rond het stadion. Hierdoor zijn er nog steeds heel wat mobiliteits- en parkeerproblemen.

Gelieve dus de instructies en de signalisatie ter plaatse op te volgen. 

Supportersbussen van Standard:

De bussen mogen niet meer geparkeerd worden langs parking C (parking “terril”) zoals dit vroeger het geval was.

Zowel als u van Jemeppe of Luik komt, zullen de bussen naar de quai la Meuse (N617) moeten rijden via de rue de la Barge om zich naar de parkeerzone te begeven (zie plan). 

Voor bussen die van Boncelles (N63) komen zal het onmogelijk zijn om het stadion te bereiken via de pont d’Ougrée. Zij zullen de Maas moeten oversteken via de pont de Fragnée of de pont de Seraing.

Gelieve de instructies van de politie te volgen van zodra u in de rue de la Barge komt. 

Persoonlijke voertuigen:

Met uitzondering van de parkeerhouders, moeten de supporters die naar het stadion komen met hun auto absoluut de directe straten rond het stadion vermijden. Deze zullen nl. zeer moeilijk toegankelijk zijn en de parkeermogelijkheden zullen nagenoeg onbestaande zijn. 

Toegang tot de parkings:

De recente evolutie van de werkzaamheden rond het stadion zorgen ervoor dat er specifieke routes zijn om de verschillende parkings te bereiken.

Gelieve onderstaande routes zorgvuldig te volgen.

Opgelet: hou er rekening mee dat deze situatie niet voor langere termijn geldt, dus het is mogelijk dat er andere maatregelen van kracht zullen zijn voor de volgende wedstrijden. We raden jullie aan om voor elke wedstrijd telkens een kijkje te komen nemen op onze website om de laatste info over de mobiliteit te checken. 

-> toegang tot parking A, E, F, I, P et Z :

De rue de la Centrale zal enkel toegankelijk zijn via de quai Vercour en enkel voor parkeerhouders waarvan hun parkeerplaats zich in deze straat bevindt. 

-> toegang tot de parkings B, J en ENCORE (rue Ernest Solvay) (zie plan) :

- Komende vanuit Seraing: neem de kades van de linkeroever van de Maas (N617). Sla linksaf op de quai Vercour net nadat u onder de pont d’Ougrée bent doorgereden.

- Komende vanuit Luik: neem de kades van de linkeroever van de Maas (N617). Sla rechtsaf op de quai Vercour net voordat u onder de pont d’Ougrée zou doorrijden.

- Komende vanuit Marche (N63): rij de pont d’Ougrée over en ga rechtdoor.

-> toegang tot parking C (zie plan) :  

U moet verplicht de kades van de linkerover van de Maas (N617) gebruiken.

Let op: het is onmogelijk om de kades van de linkeroever te bereiken vanaf de pont d’Ougrée.

Sla linksaf in de rue de la Barge, 500 meter voor het stadion als u van Jemeppe komt of sla 500 meter na het stadion rechtsaf als u van Luik komt.

Op het einde van de rue de la Barge kan u de rue Ernest Solvay inrijden.

Sla nadien linksaf in de rue Verte Voie.

Toegang tot de parking via de rue Adélaïde Coudère op uw rechterkant. 

-> toegang tot parking Distrimosan (zie plan) :

- Komende vanuit Luik: neem de quai Timmermans (N617).

- Komende vanuit Jemeppe: neem de quai Timmermans (N617). Let op: het is verboden om linksaf te slaan in de rue de Berloz als u van Jemeppe komt. Rij dan verder tot het rond-point des Modeleurs om de quai Timmermans te kunnen nemen in de tegenovergestelde richting. Eens in de juiste richting kan u wel afslaan in de rue de Berloz (6e afslag rechts). Op het einde van de straat slaat u rechtsaf in de rue Ernest Solvay en dan vindt u de parking aan uw rechterkant.