Fan Day 2024 : datum en eerste info

27-06-24

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben op onze sociale mediakanalen, zal onze traditionele Fan Day dit jaar plaatsvinden op woensdag 17 juli van 14u tot 22u.

Hieronder de eerste informatie met betrekking tot deze editie die er een beetje anders zal uitzien.

Waarom dit format?

Gezien het drukke programma van onze eerste ploeg in de voorbereiding, met in het bijzonder de wedstrijd tegen Norwich op zaterdag 20 juli (klik hier voor meer info) en de eerste speeldag van de competitie die al gepland staat op zondag 28 juli, is het door veiligheidsredenen onmogelijk om de Fan Day tijdens een weekend te laten plaatsvinden.

De keuze is dus gevallen op woensdag de 17e waarbij we het zwaartepunt van het programma zo laat mogelijk leggen zodat zo veel mogelijk mensen de Fandag kunnen bijwonen.

Alle activiteiten zullen de komende weken verder uit de doeken gedaan worden, maar hieronder vinden jullie alvast de grote lijnen van het dagprogramma.

14u : opening van de site met animaties van partners en leveranciers van de club

14u > 22u : muzikale animatie en een podium waar Arman OSICÉ David GOYENS en Oli SOQUETTE jullie samen met onze officiële speaker Jack MASSART zullen verwennen met cadeaus en verrassingen.

15u : training van onze eerste ploeg, open voor het grote publiek.

17u > 19u : handtekeningsessie aan de stands van onze partners.

22u : einde van de dag.

We nodigen jullie uit om ons Facebook-event in de gaten te houden waar de praktische info en voorgestelde animaties gedeeld zullen worden.

We kijken ernaar uit om jullie op woensdag 17 juli vanaf 14u terug tz zien op Sclessin om samen het nieuwe seizoen op gang te trappen !